Hoogeveen / Zwolle

0528 - 262288 / 038 - 4238757

Producten zoeken

Winkel Zwolle

Sinds kort hebben wij een tweede winkel erbij. In Zwolle bent u van harte welkom in onze Bang & Olufsen store; een gespecialiseerde en complete showroom waarin u kunt kennismaken met het beste en mooiste op het gebied van beeld en geluid.

Wij helpen u graag met al uw vragen die u over Bang & Olufsen mocht hebben. Door onze jarenlange ervaring heeft u de zekerheid van een goed doordacht advies over hoe u uw audiovisuele beleving kunt optimaliseren. U bent welkom, ongeacht of u een B&O product komt kopen of onze fraaie luidsprekers, televisies en geluidssystemen eerst eens van dichtbij wilt bekijken. Ervaar zo de hoogstaande kwaliteit, het geraffineerde design en de ingenieuze werking van de apparatuur van dit topmerk.

De aanschaf van Bang & Olufsen apparatuur betekent investeren in de hoogste kwaliteit en daarom geven wij ook advies aan huis. Want geen huis is hetzelfde en ieder mens beleeft beeld en geluid op een geheel eigen wijze. Na aankoop installeren wij uw installatie vakkundig en sluiten alles aan, daarnaast werken wij bekabeling weg en zo zorgen wij ervoor dat alles perfect oogt. En tevredenheid gegarandeerd want na levering en installatie houdt het bij ons niet op. Wij staan garant voor uitstekende nazorg en doen alles voor een jarenlange, ultieme Bang & Olufsen beleving.

U wilt een B&O apparaat optimaal beleven? Vraag dan gerust een persoonlijke demonstratie aan van uw favoriete product.

Tot snel in onze showroom!

Mela Media - Plus Automatisering

|