Hoogeveen

0528 - 262288

Producten zoeken

Winkel Hoogeveen

In 1934 startte Jacob Bruinsma een technisch installatiebureau in Hoogeveen aan de Grote Kerkstraat 50. Het duurde niet lang voordat er verkoop plaatsvond vanuit een voorkamertje dat later werd omgetoverd tot een winkeltje. Midden jaren zestig werd echter wegens een chronisch gebrek aan ruimte het pand schuin tegenover (van kruidenier Admiraal) overgenomen. Dit werd verbouwd tot wat uiteindelijk het huidige Bruinsma HIFI zou worden.


In 1978 - beide zonen Ad en Chris werkten inmiddels in de zaak - besloot Jacob Bruinsma te stoppen. Sommige kansen komen niet vaak voorbij en daarom namen Ad en Chris Bruinsma het bedrijf over. Het pand werd verbouwd en de keus werd gemaakt om verder te gaan als speciaalzaak in het betere beeld- en geluidsapparatuur. Kirst (zoon van Chris) startte in 1999 als weekendkracht en op het moment dat Ad in 2003 met de VUT ging, kwam Edwin Jacobsen (neef) het bedrijf versterken. Inmiddels is de winkel in handen van de derde generatie want in 2007 namen wij, Kirst en Edwin, samen het bedrijf over.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij woonkamers, slaapkamers, keukens of welke ruimte dan ook, veranderen in een concertzaal of bioscoop. En daar zijn we trots op. Bij ons kunt u rekenen op gedegen advies zonder verkooppraatjes, perfecte installatie door onze eigen monteur(s) en een ongeëvenaarde service. Omdat wij maatwerk leveren, komen wij met alle plezier bij u thuis om te inventariseren hoe wij de installatie zo kunnen maken dat deze perfect past in uw dagelijkse leven.

Bang & Olufsen, Bose en Loewe zijn de belangrijkste merken van onze collectie. Samen met het beste uit de collecties van topmerken Bowers & Wilkins, Marantz en Rotel is ons assortiment compleet.

Mela Media - Plus Automatisering

|