Hoogeveen

0528 - 262288

Producten zoeken

Onze mensen

KIRST

In 1999 ben ik als 3e generatie Bruinsma begonnen met werken bij Bruinsma HIFI, in eerste instantie als weekendkracht in de montage en bezorging. In de loop van de tijd raakte ik bekend met alle facetten van het werk. Door mijn passie voor de mooie producten die we verkopen heb ik samen met mijn neef Edwin de zaak voortgezet in 2007 en in 2015 hebben we onze 2e vestiging geopend in Zwolle. Iets waar ik heel trots op ben!
In mijn werk zoek ik met onze consumenten altijd naar de beste en mooiste oplossingen met de middelen en mogelijkheden die er zijn. Hiervoor kom ik ook graag bij de mensen thuis, zodat we samen kunnen zien wat er mogelijk is. Wat ik daarbij belangrijk vind, is maximaal bedieningsgemak, strakke afwerking en een uitstekende service!


EDWIN

Mijn avontuur bij Bruinsma HIFI begon ook in 1999, toen ik Kirst hielp met de bezorging en montage. Voor mij begon daarmee ook de besmetting met het audio-video virus. Voordat ik in 2004 volledig in dienst kwam bij Bruinsma HIFI heb ik een aantal jaren gewerkt in een vergelijkbare B&O winkel in Zwolle, de zaak die we onlangs hebben overgenomen.
Als ik mezelf zou omschrijven, dan zou ik zeggen dat ik een echte muziek liefhebber ben en een aanstekelijk enthousiasme voor al het moois dat wij leveren. Mijn kracht is dat ik vanuit mijn eigen enthousiasme altijd ga voor een tevreden klant, ik ben pas tevreden als zij dat zijn.


ROGIER

In 2007 viel voor mij alles op zijn plek, een baan bij Bruinsma HIFI past precies bij mijn voorliefde voor alles wat met radio te maken heeft. Ik doe voornamelijk de montage en installatie bij de klanten thuis, maar door de jaren heen ben ik uitgegroeid tot een allround medewerker en daarom ook met enige regelmaat in een van onze winkels te vinden.
Wat ik leuk vind, is het vertalen van de wensen van de klant in een praktische en toch fraaie oplossing. Overal een optimale opstelling neerzetten, in welke ruimte of omgeving dan ook, dat is voor mij de uitdaging.

Mela Media - Plus Automatisering

|