Hoogeveen / Zwolle

0528 - 262288 / 038 - 4238757

Producten zoeken

Rotel

Rotel is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar actief is in de audio-/videobranche. Ze hebben door de jaren heen een sterk imago opgebouwd door een fantastische geluidskwaliteit met eenvoudige bediening en excellente audio- en videoprocessing te combineren.

Rotel is een van oorsprong Japans bedrijf, dat inmiddels ook een deel van zijn ontwikkeling in Engeland verricht. Rotel richt zich vooral op hifi-componenten als versterkers en tuners. De klankkleur van het merk kenmerkt zich als direct en pittig, zonder dat het audiosignaal daardoor warmer of vlakker wordt.

 • Rotel Versterkers

  Rotel Versterkers

  De kwaliteit van Rotel versterkers is legendarisch. Mede dankzij de in eigen huis gefabriceerde ringkerntransformatoren bieden Rotel versterkers zoveel mogelijk detail, dynamiek, helderheid en emotie als mogelijk is. Alles wordt opgebouwd met a-grade componenten en een fantastische afwerking. Bezoek onze showroom voor advies op maat.

  1 / 4

 • Rotel CD spelers

  Rotel CD spelers

  Streaming is fantastisch, maar dit is geweldig! Voor de echte muziekliefhebber: trakteer jezelf op een juweeltje van Rotel, dat is iedere dag weer genieten. Dankzij hoogwaardige converters en opbouw zijn de cd-spelers van Rotel in staat om de fijne nuances uit CD's te halen. Door zijn solide bouw worden ongewenste vibraties gereduceerd tot een minimum. Bezoek onze showroom voor advies op maat.

  2 / 4

 • Rotel netwerk audiospelers

  Rotel netwerk audiospelers

  Met de een netwerk audiospeler van Rotel geniet u van streaming muziek en internetradio. De bediening is eenvoudig, dankzij de Rotel App voor besturing via iPad/iPhone of iPod. Internetradio-, FM- en DAB+-tuner geïntegreerd in 1 apparaat. Bezoek onze showroom voor advies op maat.

  3 / 4

 • Rotel Receivers

  Rotel Receivers

  De Rotel 15-serie heeft de afgelopen jaren een ware reputatie opgebouwd. Versterkers zijn altijd erg krachtig en de CD-speler weet ongekend muzikaal te presteren. Een mooie toevoeging zijn de digitale aansluitingen voor bijvoorbeeld een muziekstreamer of televisie. Aan de voorzijde is een USB-aansluiting geplaatst voor een USB-stick of iPhone/iPad.

  4 / 4

Mela Media - Plus Automatisering

|