Hoogeveen / Zwolle

0528 - 262288 / 038 - 4238757

Producten zoeken

Marantz

De meeste mensen genieten van muziek. Sommigen zijn er gepassioneerd door. Marantz ook! In de opvatting van Marantz moet muziek gereproduceerd worden exact zoals bedoeld door de artiest omdat niet, maar dan ook helemaal niets, de muziek in de weg mag staan. Daarom hebben ze bij Marantz ook maar één filosofie: "Because Music Matters."

Marantz weet dat echte Hi-Fi gaat om het reproduceren van de magie van een optreden of opname. Het ervaren van muziek zoals oorspronkelijk door de artiest bedoeld, zelfs in een bioscoop. Het is de muziek die de extasie en angst van een film overbrengt. Voor Marantz tellen perfecte specificaties en technische gegevens pas als een product de kracht, de opwinding en emotie van muziek kan weergeven. Het erfgoed van technische excellentie bij Marantz houdt in dat ze componenten kunnen creëren met het beeld, de timbre, kracht en dynamiek zoals bedoeld, de daadwerkelijke essentie van een opname.

Muziek is betoverend en ze streven ernaar dat de drager van de muziek er evengoed uitziet en voelt zoals het klinkt. Elk component is door Marantz technisch en cosmetisch ontworpen om aanvullend te zijn aan de leefstijl van de luisteraar. Elk afzonderlijk Marantz component reproduceert pure, meest realistische muziek in uw huis.

 • Marantz home cinema

  Marantz home cinema

  Dompel uzelf onder in verbluffend driedimensionaal surround geluid met Dolby Atmos-decodering voor de ultieme home cinema-luisterervaring van de laatste kaskrakers zorgt. Zowel Dolby Atmos en DTS:X laten objecten weerklinken en zorgen via luidsprekers van bovenaf voor de ultieme driedimensionale surround luisterervaring.

  1 / 5

 • Marantz versterkers

  Marantz versterkers

  Marantz is geïnteresseerd in emoties en gevoelens. Dat is de reden dat de versterkers van dit merk 'onzichtbaar' zijn: ze voegen niets toe aan het originele audio signaal en houden de luidsprekers onder volledige controle, precies zoals het bedoeld is.

  2 / 5

 • Marantz Cd spelers

  Marantz Cd spelers

  Net zoals bij versterkers, is een CD-speler niet alleen te beoordelen aan de hand van enkel specificaties. U moet hem beluisteren! Dit is hoe Marantz haar onovertroffen (SA)CD Spelers ontwerpt. Decennia lange kennis en ervaring in audioreproductie en productontwerp maken zorgen voor de best mogelijke audiokwaliteit.

  3 / 5

 • Marantz Netwerk audiospelers

  Marantz Netwerk audiospelers

  Met de netwerk audiospelers van Marantz geniet u op het allerhoogste niveau van nieuwe media. Dankzij downloads met hoge resolutie die steeds meer beschikbaar komen, creëren deze spelers een adembenemende ‘studiomaster’-audiokwaliteit midden in uw eigen woonkamer. Kom gerust langs voor een demonstratie.

  4 / 5

 • Marantz Receivers

  Marantz Receivers

  Marantz voegen stijl en uitstraling toe aan uw huiskamer dankzij het elegante ontwerp. Of het nu om de receivers in slank design gaat, de uitgebreidere receivers met controle knoppen verborgen achter een klep aan de voorzijde of de topklasse receiver voorzien van een rond display, je kunt de kwaliteit horen en zien!

  5 / 5

Mela Media - Plus Automatisering

|