Hoogeveen

0528 - 262288

Producten zoeken

Marantz

De meeste mensen genieten van muziek. Sommigen zijn er gepassioneerd door. Marantz ook! In de opvatting van Marantz moet muziek gereproduceerd worden exact zoals bedoeld door de artiest omdat niet, maar dan ook helemaal niets, de muziek in de weg mag staan. Daarom hebben ze bij Marantz ook maar één filosofie: "Because Music Matters."

Marantz weet dat echte Hi-Fi gaat om het reproduceren van de magie van een optreden of opname. Het ervaren van muziek zoals oorspronkelijk door de artiest bedoeld, zelfs in een bioscoop. Het is de muziek die de extasie en angst van een film overbrengt. Voor Marantz tellen perfecte specificaties en technische gegevens pas als een product de kracht, de opwinding en emotie van muziek kan weergeven. Het erfgoed van technische excellentie bij Marantz houdt in dat ze componenten kunnen creëren met het beeld, de timbre, kracht en dynamiek zoals bedoeld, de daadwerkelijke essentie van een opname.

Muziek is betoverend en ze streven ernaar dat de drager van de muziek er evengoed uitziet en voelt zoals het klinkt. Elk component is door Marantz technisch en cosmetisch ontworpen om aanvullend te zijn aan de leefstijl van de luisteraar. Elk afzonderlijk Marantz component reproduceert pure, meest realistische muziek in uw huis.


<< Terug

Mela Media - Plus Automatisering

|