Hoogeveen

0528 - 262288

Producten zoeken

Loewe televisie

Heldere vormen, grote emoties... Less is so much more: Loewe televisies hebben een blijvend effect. Voor wat betreft het design biedt Loewe bij wijze van uitzondering niet meer, maar juist minder dan andere televisiefabrikanten: reductie door geometrische lijnen. Dat is de claim van Loewe.

Het design van Loewe televisies is helder en duidelijk en past het zich aan de omgeving aan. Modern, klassiek, gereserveerd, elegant of juist extravagant? Loewe toestellen zijn zodanig ontworpen dat het harmonisch in de omgeving past en desondanks een eigen esthetische bijdrage aan de betreffende architectuur levert. Intelligent verborgen kabelvoering en de bewust vormgegeven achterzijdes bieden een grote vrijheid bij de plaatsing: op de vloer, tafel- en meubelcombinaties of aan de muur? Alles is mogelijk.

Een TV van Loewe biedt een geluidskwaliteit die zelfs die van high-end hifi- en Home-Cinema-systemen benadert: voelbare bassen, een helder middengebied, exacte hoge tonen en een enorme dynamiek – dat is de kenmerkende Loewe sound.


<< Terug

Mela Media - Plus Automatisering

|