Hoogeveen / Zwolle

0528 - 262288 / 038 - 4238757

Producten zoeken

Loewe televisie

Heldere vormen, grote emoties... Less is so much more: Loewe televisies hebben een blijvend effect. Voor wat betreft het design biedt Loewe bij wijze van uitzondering niet meer, maar juist minder dan andere televisiefabrikanten: reductie door geometrische lijnen. Dat is de claim van Loewe.

Het design van Loewe televisies is helder en duidelijk en past het zich aan de omgeving aan. Modern, klassiek, gereserveerd, elegant of juist extravagant? Loewe toestellen zijn zodanig ontworpen dat het harmonisch in de omgeving past en desondanks een eigen esthetische bijdrage aan de betreffende architectuur levert. Intelligent verborgen kabelvoering en de bewust vormgegeven achterzijdes bieden een grote vrijheid bij de plaatsing: op de vloer, tafel- en meubelcombinaties of aan de muur? Alles is mogelijk.

Een TV van Loewe biedt een geluidskwaliteit die zelfs die van high-end hifi- en Home-Cinema-systemen benadert: voelbare bassen, een helder middengebied, exacte hoge tonen en een enorme dynamiek – dat is de kenmerkende Loewe sound.

 • Loewe Art UHD

  Loewe Art UHD

  De Art UHD beschikt over een 4K Ultra HD-resolutie, diverse smart tv-mogelijkheden en een hoogwaardig stereogeluid met bass reflex. De tv’s zijn geschikt voor kabel, digitenne en satellietontvangst en een ingebouwde netwerkinterface. De Loewe Smart TV-portaal MediaNet geeft toegang tot Uitzending Gemist, Videoland en Deezer.

  1 / 3

 • Loewe Connect

  Loewe Connect

  Het Ultra-HD display van de Connect UHD-reeks van Loewe geeft beelden weer in een verbluffende kwaliteit. Daarnaast beschikt het over een geweldige geluidskwaliteit met een gesloten basreflexbox voor de “groove” en een echt, diep buikgevoel. Met Loewe DR+, de geïntegreerde harddisk recorder, kunt u eenvoudig programma's pauzeren, opnemen en streamen naar een ander scherm.

  2 / 3

 • Loewe Reference UHD

  Loewe Reference UHD

  3 / 3

Mela Media - Plus Automatisering

|