Hoogeveen / Zwolle

0528 - 262288 / 038 - 4238757

Producten zoeken

Loewe geluid

Het oog luistert mee - Met Loewe Audiodesign-luidsprekers wekt u uw home cinema-systeem pas echt tot leven. Gun uw Loewe-televisie de sound die perfect past bij zijn uiterlijk. Want het oog luistert mee! Loewe Audiodesign-luidsprekers maken indruk - omdat de ingenieurs van Loewe ze ontwikkelen zoals je een waardevol instrument bouwt: streng functioneel, minimalistisch, en uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen.

 • Loewe subwoofers

  Loewe subwoofers

  Levendige, krachtige bas. Subwoofers van Loewe overtuigen omdat de ingenieurs ze ontwikkelen zoals ook een waardevol instrument wordt gebouwd: strikt functioneel, minimalistisch en uit hoogwaardige materialen.

  1 / 7

 • Satellite Speaker ID

  Satellite Speaker ID

  Compacte satelliet luidspreker van Loewe. Stand-alone te gebruiken maar ook als onderdeel van een Loewe Audio en/of Home Cinema installatie.

  2 / 7

 • Sound Projector ID

  Sound Projector ID

  Als u bijvoorbeeld niet al te veel ruimte heeft – en op uw zitbank toch wilt genieten van volwaardige Home Cinema. Of als u heel veel waarde hecht aan een uniform plat en consequent minimalistisch uiterlijk – en tegelijkertijd een magistrale surround-sound u aanspreekt. Of als u zich gewoon verheugt op verbazende ogen en oren: Dan zult u met de Loewe Individual Sound Projector een waar wonder beleven.

  3 / 7

 • SoundPort Compact

  SoundPort Compact

  Deze energieke docking speaker speelt uw muziek af vanaf verschillende muziekbronnen. Denk aan iDevices, Android smartphones, tablets en Bluetooth-apparaten. De Apple Lightning-connector is slechts één manier om uw apparatuur met de SoundPort Compact te verbinden. U kunt uw muziek ook draadloos streamen via NFC en Bluetooth.

  4 / 7

 • Speaker2Go

  Speaker2Go

  Met de Loewe Speaker 2go heeft u uw muziek altijd bij de hand of u nu op reis bent of met vrienden op stap. Het totale muziekvermogen van 40 Watt zorgt ook in openlucht voor een uitstekende geluidskwaliteit. Via de equalizer op de gsm bepaalt u zelf het geluidsbeeld en kunt u het perfect op de omgeving en de gekozen muziek afstemmen.

  5 / 7

 • Stand Speaker ID

  Stand Speaker ID

  In de Loewe Individual Stand Speaker SL zorgt het grote, flinterdunne membraan niet alleen voor transparant en levendig highend-geluid. Ze dient ook als vormgevingselement dat dit buitengewone klanklichaam zijn radicale vorm verleent.

  6 / 7

 • Stand Speaker Slim ID

  Stand Speaker Slim ID

  De Loewe Stand Speaker Slim ID maakt indruk door een bijzonder helder en transparant, authentiek en levendig geluid. Met slechts een 0,01 millimeter dun membraan. Het designconcept van de Loewe Stand Speaker Slim ID is vanuit elk perspectief herkenbaar. Minimalistische vormtaal, verfijnde afwerking en hoogwaardige materialen kenmerken zelfs de achterkant.

  7 / 7

Mela Media - Plus Automatisering

|