Hoogeveen / Zwolle

0528 - 262288 / 038 - 4238757

Producten zoeken

Loewe

De combinatie van hightech, design, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid is van doorslaggevend belang voor het succes van Loewe. De producten onderscheiden zich door heldere, strakke en elegante vormen die lange tijd hun uitstraling behouden en al meer dan 200 internationale designprijzen hebben gewonnen.


Bij kwaliteit staat identiteit centraal

Innovatie, precisie en duurzaamheid: Loewe komt al meer dan 90 jaar de belofte "Made in Germany" na. En dat doen ze ook in de toekomst – met innovatieve, nuttige technologie, een bekroond design en de hoogste kwaliteitsstandaarden. Een toestel van Loewe moet enthousiasmeren en inspireren. Dat kan echter alleen wanneer de verwachtingen worden overtroffen - daarom willen ze de beste zijn.


Kwaliteit

Veel fabrikanten letten bij de inkoop alleen op de laagste prijs. Loewe koopt in bij leveranciers die het beste materiaal bieden. Ze hebben langlopende partnerships met leveranciers, controleren de processen en nemen de componenten zelf af... Bovendien zijn er bij Loewe geen gescheiden kwaliteitscontroles voor productie, ontwikkeling en inkoop. Ze zijn van mening dat de algehele kwaliteit alleen kan verbeteren wanneer vanuit één centrale positie alle touwtjes in handen worden gehouden. Bij Loewe zijn veel zaken vanzelfsprekend die anderen overbodig vinden!


Een Loewe-toestel behoudt zijn waarde

Loewe-systemen zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en een laag energieverbruik. Modulaire technologie, hoogwaardige materialen, nauwkeurige verwerking, regelmatige software-updates en niet in de laatste plaats het tijdloze design staan garant voor een duurzaam product waarvan u lang plezier zult hebben. Alleen zo kan Smart Home Entertainment echt overtuigen.


Loewe is milieubewust

Loewe zet zich op alle onderdelen in voor de milieuvriendelijkheid van de producten en de gestelde normen worden regelmatig door onafhankelijke deskundigen gecontroleerd. Dankzij deelname aan het milieu-initiatief Umweltpakt Bayern wordt ondertussen 99% van het in Kronach geproduceerde afval hergebruikt.

In onze showroom staan diverse opstellingen van Loewe voor u klaar. Wij demonstreren u graag de superieure beeld- en geluidskwaliteit die Loewe u te bieden heeft.

 • Loewe geluid

  Loewe geluid

  Minimalistische vormentaal, zinvolle innovaties en exclusieve individualiteit – volgens deze centrale merkwaarden ontstaan bij Loewe innovaties met meerwaarde. Die bepalen de uiterlijke verschijning van het merk.

  1 / 2

 • Loewe televisie

  Loewe televisie

  De televisie zoals wij hem kennen, is door Loewe uitgevonden. In 1931, op de 8e Berliner Funkausstellung, presenteerde de 'Radio AG D. S. Loewe' de eerste elektronische filmuitzending ter wereld. Zo was de firma van de gebroeders Loewe al acht jaar na de oprichting in Berlijn een weg ingeslagen die de onderneming nooit heeft verlaten.

  2 / 2

Mela Media - Plus Automatisering

|