Hoogeveen / Zwolle

0528 - 262288 / 038 - 4238757

Producten zoeken

Bowers & Wilkins

Voor Bower & Wilkins begon het allemaal toen John Bowers in 1965 besloot om met de hand luidsprekersystemen te bouwen voor plaatselijke klanten in Worthing, West Sussex, achter de elektronicazaak die hij runde samen met zijn vriend Roy Wilkins. Bowers & Wilkins heeft er altijd naar gestreefd de beste luidsprekers te bouwen, verdeeld over een breed prijsspectrum. Dit resulteert erin dat muziek uit de luidsprekers van Bower & Wilkins zo natuurlijk klinkt, dat u die praktisch kunt aanraken.

Bowers & Wilkins heeft een lange geschiedenis van technologische innovatie in zijn streven naar de perfecte luidspreker. Of het nu door het innovatieve gebruik van materialen zoals Kevlar en Diamond, nieuwe oplossingen voor complexe technische raadsels, of 'eureka momenten' van de glans, Bowers & Wilkins ingenieurs er voortdurend naar streven om de best mogelijke geluid te produceren.

 • B&W Draadloze luidsprekers

  B&W Draadloze luidsprekers

  Denk aan een nummer. En denk u nu eens in dat u dit zomaar direct zou kunnen afspelen, in kamervullende hifi-kwaliteit. Welkom bij het assortiment draadloze luidsprekers van B&W.

  1 / 3

 • B&W Luidsprekers

  B&W Luidsprekers

  Bowers & Wilkins-luidsprekers zijn ontworpen om geluid zo natuurlijk mogelijk weer te geven. Ongeacht of u kiest voor een HiFi, home theater of custom installatie, de audioprestaties van elke Bowers & Wilkins luidspreker zijn ongeëvenaard.

  2 / 3

 • B&W Hoofdtelefoons

  B&W Hoofdtelefoons

  Aan de hand van tientallen jaren hifi-ervaring ontwikkelt B&W nieuwe technologieën van een niveau dat men maar zelden aantreft in een (draadloze) hoofdtelefoon. Het ontwerp van elk aspect, van drivers tot en met grills, staat in het teken van een ongeëvenaarde geluidskwaliteit.

  3 / 3

Mela Media - Plus Automatisering

|