Hoogeveen / Zwolle

0528 - 262288 / 038 - 4238757

Producten zoeken

Bose luidsprekers

Bose heeft haar ambitie en  passie voor innovatie altijd voluit ingezet om unieke geluidsoplossingen te ontwikkelen die praktisch elke audio-uitdaging aankunnen op elk toepassingsgebied, zelfs de ruimtevaart.

Veel van de producten zijn ontworpen als entertainment- en home audio-systemen, maar het geluid van Bose is ook prominent aanwezig in de luchtvaart- en auto-industrie. Daarnaast heeft Bose professionele geluidssystemen voor talloze toepassingen ontworpen, waaronder stadions, gebedshuizen, aula's, winkels, warenhuizen en restaurants.

 • 201 / 301

  201 / 301

  Kamervullend geluid uit een compact ontwerp. De Bose® 201 en 301® Direct/Reflecting®-luidsprekers zijn ontworpen voor gebruik als stereoluidsprekers in kleinere ruimten of als home cinema-luidsprekers bij uw surround sound-systeem. Gebruik deze luidsprekers samen met uw stereoapparatuur of sluit ze aan op uw home cinema-systeem voor een luisterervaring die u bijna doet denken dat u er live bij bent.

  1 / 4

 • Acoustimass

  Acoustimass

  Voel hoe iedere nuance in de muziek tot in het kleinste detail naar voren komt met de Acoustimass® 3 of 5. De twee kleine speakers hebben een slank design dat het geluid stijl geeft. En een verborgen Acoustimass®-module produceert diep laag voor al je muziek. Als je muziek wilt in de grotere ruimten van je huis, is dit het perfecte systeem.

  2 / 4

 • Inbouw luidsprekers

  Inbouw luidsprekers

  Inbouwluidsprekers van Bose zijn ontwikkeld met het oog op de reproductie van levensecht geluid met veel ruimtelijkheid, detail en diepte. Letterlijk muziek in uw oren en ook nog eens een stijlvolle aanvulling op uw interieur, dankzij de Bose®-technologieën.

  3 / 4

 • Weerbestendige luidsprekers

  Weerbestendige luidsprekers

  De innovatieve weerbestendige luidsprekers van Bose beschikken over een extreem breed geluidsveld. De luidsprekers zijn onder een nauwkeurige hoek geplaatst zodat u overal in het luistergebied stereogeluid ervaart.

  4 / 4

Mela Media - Plus Automatisering

|