Hoogeveen / Zwolle

0528 - 262288 / 038 - 4238757

Producten zoeken

Bose draadloze luidsprekers

Stream muziek met één druk op de knop via luidsprekers die je bestaande wifi-netwerk gebruiken. Of kies uit de populaire Bose®-luidsprekers met Bluetooth® en neem je muziek overal mee naartoe.

 • SoundLink Colour

  SoundLink Colour

  De SoundLink® Colour Bluetooth® is ontworpen om vol geluid te kunnen produceren, maar tegelijkertijd is hij klein, duurzaam en eenvoudig in gebruik. De gesproken instructies helpen je met de Bluetooth®-koppeling. Voor elke persoonlijke stijl is er wel een kleur, en van de prijs word je nog vrolijker. Met de SoundLink® Colour beweegt je muziek met je mee.

  1 / 5

 • SoundLink III

  SoundLink III

  De SoundLink® Bluetooth® speaker III is de best presterende mobiele Bluetooth-luidspreker van Bose. Hij maakt makkelijk verbinding met je Bluetooth-apparaat en speelt je muziek af met een vol, helder en diep geluid. Met de oplaadbare lithium-ionaccu deel je muziek tot wel 14 uur lang. Een siliconen knoppenpaneel beschermt tegen vuil en stof en een metalen grill rondom zorgt voor extra duurzaamheid.

  2 / 5

 • SoundLink mini

  SoundLink mini

  Hij is klein, maar dat klinkt niet zo. De SoundLink® Mini Bluetooth® speaker II levert vol geluid met veel dieper laag dan je zou  verwachten van een luidspreker die in de palm van je hand past. En omdat hij draadloos en ultracompact is, kun je echt overal genieten van Bose®-geluid.

  3 / 5

 • SoundTouch 10

  SoundTouch 10

  Het SoundTouch® 10 wireless music system is de eenvoudigste manier om in het hele huis draadloos muziek af te spelen. Het is zo klein dat je het op een willekeurige plek in huis kunt plaatsen en miljoenen nummers kunt streamen van muziekdiensten, internetradiozenders en je eigen opgeslagen muziekbibliotheek – met vol, rijk geluid.

  4 / 5

 • SoundTouch 20-30

  SoundTouch 20-30

  Het SoundTouch® 20 wireless music system betekent draadloos muziek in een handomdraai. Stream miljoenen nummers van muziekdiensten, internetradiozenders en je eigen muziekbibliotheek - allemaal met helder, kamervullend geluid. Je kunt zelfs je favoriete muziek meteen beluisteren, zonder telefoon of tablet. Druk gewoon op een van de zes presets op de luidspreker of afstandsbediening.

  5 / 5

Mela Media - Plus Automatisering

|