Hoogeveen / Zwolle

0528 - 262288 / 038 - 4238757

Producten zoeken

Bose hoofdtelefoons

In-ear

Probeer een van deze in-ear hoofdtelefoons en geniet van vol, rijk geluid voor al je muziek. De StayHear® oordopjes in drie maten houden hem comfortabel op zijn plaats, of je nu ontspant of druk bezig bent. Schakel eenvoudig tussen muziek en gesprekken met de in-line microfoon/afstandsbediening die compatibel is met Apple- en Samsung-apparaten.


Over-ear

Bose® on-ear en around-ear hoofdtelefoons laten je muziek vol, helder en levendig klinken. Het memory foam zorgt voor comfort voor je oren, hoe lang je afspeellijst ook is. En de lichte, duurzame materialen zijn gemaakt om lang mee te gaan. Schakel eenvoudig tussen je gesprekken en muziek met de in-line microfoon/afstandsbediening die compatibel is met Apple- en Samsung-apparaten.
 

Draadloos

Geniet van je favoriete muziek in rijk Bose®-geluid zonder kabels. Onze exclusieve technologie zorgt voor vol, meeslepend geluid met een lithium-ionaccu die tot 15 uur meegaat. Schakel eenvoudig naar gesprekken op je Apple- of Samsung-apparaat met de in-line microfoon/afstandsbediening.
 

Noise cancelling

Sluit de drukke wereld buiten, zodat jij je volledig kunt concentreren op je muziek en je gesprekken. Bose® Acoustic Noise Cancelling® headphones vangen het geluid om je heen op en neutraliseren dat. Eén AAA-batterij biedt urenlang ruisonderdrukking. Zelfs als de batterij leeg is, kun je blijven genieten van het geluidskwaliteit van Bose.

 • QuietComfort 20

  QuietComfort 20

  Sluit de wereld buiten en ga helemaal op in je muziek, of laat de wereld binnen. Bepaal het zelf met de in-ear noise cancelling-hoofdtelefoon van Bose. Met de QuietComfort® 20 Acoustic Noise Cancelling® headphones geniet je iedere dag van beter geluid, waar je ook bent. Schakel de ruisonderdrukking in om storende omgevingsgeluiden te verminderen en je te concentreren op je muziek.

  1 / 8

 • QuietComfort 25

  QuietComfort 25

  Zet deze hoofdtelefoon op en ervaar iets compleet nieuws. Je muziek klinkt diep, krachtig en gebalanceerd. En door de stilte klinkt elke noot duidelijker. Hij maakt je vliegreizen prettiger door het motorgeluid buiten te sluiten. Hoeveel geluid er ook om je heen is, het draait nu alleen om jou en je muziek. Of om perfecte rust en stilte.

  2 / 8

 • SoundLink on-ear wireless

  SoundLink on-ear wireless

  Geniet van draadloze vrijheid met de eerste on-ear draadloze hoofdtelefoon van Bose. Het geluid is krachtig en helder, de intuïtieve bediening maakt schakelen tussen muziek en gesprekken heel eenvoudig en met de duurzame, oplaadbare accu speel je urenlang muziek af. Voor nog meer comfort is hij 40% lichter dan vergelijkbare modellen.

  3 / 8

 • SoundLink wireless

  SoundLink wireless

  Bose geeft je een geweldige draadloze ervaring. Vol, meeslepend geluid op elk volume. Duidelijke telefoongesprekken voor beide gesprekspartners. Eenvoudig schakelen tussen twee verbonden Bluetooth®-apparaten, zodat je een gesprek kunt aannemen wanneer je een film kijkt. Lees verder en ontdek waarom deze draadloze hoofdtelefoon beter geluid biedt dan zijn concurrenten.

  4 / 8

 • SoundSport

  SoundSport

  Vol, gebalanceerd geluid waaraan conventionele sportoortjes niet kunnen tippen. SoundSport® in-ear headphones zijn zweetbestendig en blijven comfortabel en toch stevig op hun plaats. Met een in-line microfoon/afstandsbediening kun je eenvoudig het volume regelen, nummers overslaan en telefoonoproepen beantwoorden, dit alles zonder dat je het apparaat hoeft te pakken.

  5 / 8

 • SoundTrue around-ear

  SoundTrue around-ear

  SoundTrue® headphones II brengen je muziek tot leven met een diepte en helderheid waar veel hoofdtelefoons niet aan kunnen tippen. En het ontwerp is slank en heeft diverse kleuren. De hoofdtelefoon heeft een zachte hoofdband en oorkussens van memory foam. Hij is zo licht en comfortabel dat je gewoon vergeet dat je hem draagt.

  6 / 8

 • SoundTrue in-ear

  SoundTrue in-ear

  SoundTrue™ headphones zijn ontwikkeld met het duidelijke geluid en de geraffineerde stijl die je wilt als je onderweg bent. Ze produceren diepe, heldere tonen die je nog nooit hebt gehoord met conventionele in-ear hoofdtelefoons. Bovendien zorgen de StayHear® oordopjes voor een silicone-zachte, comfortabele pasvorm die de hoofdtelefoon een dag lang op zijn plaats houdt.

  7 / 8

 • SoundTrue Ultra

  SoundTrue Ultra

  Maak kennis met een hoofdtelefoon die niets tussen jou en je muziek laat komen. Bose® SoundTrue® Ultra in-ear headphones zijn klein en licht voor meer comfort, maar produceren vol, rijk geluid op een groot frequentiebereik. Het gesloten akoestische ontwerp zorgt bovendien voor een intensere luisterervaring, zodat je elk detail van je muziek hoort.

  8 / 8

Mela Media - Plus Automatisering

|