Hoogeveen

0528 - 262288

Producten zoeken

Bose hoofdtelefoons

In-ear

Probeer een van deze in-ear hoofdtelefoons en geniet van vol, rijk geluid voor al je muziek. De StayHear® oordopjes in drie maten houden hem comfortabel op zijn plaats, of je nu ontspant of druk bezig bent. Schakel eenvoudig tussen muziek en gesprekken met de in-line microfoon/afstandsbediening die compatibel is met Apple- en Samsung-apparaten.


Over-ear

Bose® on-ear en around-ear hoofdtelefoons laten je muziek vol, helder en levendig klinken. Het memory foam zorgt voor comfort voor je oren, hoe lang je afspeellijst ook is. En de lichte, duurzame materialen zijn gemaakt om lang mee te gaan. Schakel eenvoudig tussen je gesprekken en muziek met de in-line microfoon/afstandsbediening die compatibel is met Apple- en Samsung-apparaten.
 

Draadloos

Geniet van je favoriete muziek in rijk Bose®-geluid zonder kabels. Onze exclusieve technologie zorgt voor vol, meeslepend geluid met een lithium-ionaccu die tot 15 uur meegaat. Schakel eenvoudig naar gesprekken op je Apple- of Samsung-apparaat met de in-line microfoon/afstandsbediening.
 

Noise cancelling

Sluit de drukke wereld buiten, zodat jij je volledig kunt concentreren op je muziek en je gesprekken. Bose® Acoustic Noise Cancelling® headphones vangen het geluid om je heen op en neutraliseren dat. Eén AAA-batterij biedt urenlang ruisonderdrukking. Zelfs als de batterij leeg is, kun je blijven genieten van het geluidskwaliteit van Bose.


<< Terug

Mela Media - Plus Automatisering

|