Hoogeveen

0528 - 262288

Producten zoeken

Bose Home Cinema

Je thuisbioscoop is pas echt compleet met een systeem van Bose. Hoogwaardige geluidssystemen die filmgeluid en -muziek groots en levensecht laten klinken. Met Bose haalt u echt alles uit home cinema. Van soundbars tot surround sound: Bose-technologieën maken het verschil voor al uw home entertainment.

Bij een bezoek aan onze showroom demonstreren wij u met plezier de kracht van bijvoorbeeld een Lifestyle of Sound Touch systeem. De compacte luidsprekers met home-cinemageluid dat de verbeelding overtreft en de gepatenteerde Acoustimass®-module zorgt voor het diepe laag. Of het nu spookachtige muziek of een naderende storm is, u zult de realistische effecten voelen, bij elk volume en zonder hoorbare vervorming. U kunt deze effecten ook instellen zoals u dat wilt met de basregeling voor volume en laageffecten. En als u de module niet in het zicht wilt hebben, kunt u deze verbergen achter een bank of gordijn.

Houten vloeren, zachte tapijten, unieke kamerafmetingen. Ze kunnen allemaal invloed hebben op het geluid. Daarom is er het ADAPTiQ® audiokalibratiesysteem. Het past de prestaties van de luidspreker aan de akoestiek van je kamer aan, zodat je zelf niets hoeft te veranderen. Nadat je de juiste plaats voor je luidspreker hebt gevonden, hoef je alleen nog maar het ADAPTiQ®-systeem toe te passen om overal in de kamer te genieten van evenwichtige prestaties.

Daarnaast zijn de systemen van Bose ook krachtig. Door verbinding te maken met een wifi-thuisnetwerk of Bluetooth®-apparaat kunt u eenvoudig draadloos van muziek genieten.


<< Terug

Mela Media - Plus Automatisering

|