Hoogeveen / Zwolle

0528 - 262288 / 038 - 4238757

Producten zoeken

Bose Home Cinema

Je thuisbioscoop is pas echt compleet met een systeem van Bose. Hoogwaardige geluidssystemen die filmgeluid en -muziek groots en levensecht laten klinken. Met Bose haalt u echt alles uit home cinema. Van soundbars tot surround sound: Bose-technologieën maken het verschil voor al uw home entertainment.

Bij een bezoek aan onze showroom demonstreren wij u met plezier de kracht van bijvoorbeeld een Lifestyle of Sound Touch systeem. De compacte luidsprekers met home-cinemageluid dat de verbeelding overtreft en de gepatenteerde Acoustimass®-module zorgt voor het diepe laag. Of het nu spookachtige muziek of een naderende storm is, u zult de realistische effecten voelen, bij elk volume en zonder hoorbare vervorming. U kunt deze effecten ook instellen zoals u dat wilt met de basregeling voor volume en laageffecten. En als u de module niet in het zicht wilt hebben, kunt u deze verbergen achter een bank of gordijn.

Houten vloeren, zachte tapijten, unieke kamerafmetingen. Ze kunnen allemaal invloed hebben op het geluid. Daarom is er het ADAPTiQ® audiokalibratiesysteem. Het past de prestaties van de luidspreker aan de akoestiek van je kamer aan, zodat je zelf niets hoeft te veranderen. Nadat je de juiste plaats voor je luidspreker hebt gevonden, hoef je alleen nog maar het ADAPTiQ®-systeem toe te passen om overal in de kamer te genieten van evenwichtige prestaties.

Daarnaast zijn de systemen van Bose ook krachtig. Door verbinding te maken met een wifi-thuisnetwerk of Bluetooth®-apparaat kunt u eenvoudig draadloos van muziek genieten.

 • Cinemate systemen

  Cinemate systemen

  Je tv-geluid sterk verbeteren hoeft niet moeilijk te zijn. CineMate® systemen leveren het heldere, volle geluid met het diepe laag waar je naar op zoek was en dat je waarschijnlijk nog nooit uit een tv hebt gehoord - en dat alles uit een compacte speakers met een verborgen Acoustimass®-module.

  1 / 4

 • Lifestyle systemen

  Lifestyle systemen

  De Bose Lifestyle systemen 135, 235, 525 en 535 combineren geavanceerde surround-soundtechnologieën met eenvoud, veelzijdigheid en elegantie. Volledige surround sound overal in de ruimte en de Acoustimass®-module zorgt voor indrukwekkend laag. Door verbinding te maken met een wifi-thuisnetwerk of Bluetooth®-apparaten kun je eenvoudig draadloos van muziek genieten.

  2 / 4

 • Solo systemen

  Solo systemen

  Bose® Solo TV sound systemen zijn eendelige soundbars die het geluid van al je favoriete tv-programma's hoorbaar verbetert. Het is ontwikkeld om alles zo duidelijk mogelijk te reproduceren, van dialogen tot de kleinste details. Deze soundbars zijn zo veelzijdig dat je ze bijna overal kunt plaatsen. En via Bluetooth speel je ook je favoriete muziek draadloos af.

  3 / 4

 • SoundTouch series

  SoundTouch series

  Bose® SoundTouch® home cinema systemen brengen films, tv-programma's en draadloze muziek tot leven via kleine Gemstone® speakers en een verborgen draadloze Acoustimass®-module. Het is ook een krachtig muzieksysteem. Door verbinding te maken met een wifi-thuisnetwerk of Bluetooth-apparaten kun je eenvoudig draadloos van muziek genieten.

  4 / 4

Mela Media - Plus Automatisering

|