Hoogeveen

0528 - 262288

Producten zoeken

B&O Televisie

Het zwarte gordijn schuift open, het scherm wordt zichtbaar. Voorzichtig openend, daarna sneller om vervolgens uit het beeld te verdwijnen. Een magisch moment dat iedere Bang & Olufsen-televisie u biedt, een klassieke bioscoopbeleving voor thuis. Verrijk uw thuis met een televisie van Bang & Olufsen. Met zorg vervaardigd en ontwikkeld om de werkelijkheid van uw kijkbeleving te tarten.

Visuele impact vraagt om meer dan alleen een aangenaam beeld. Want de oren spelen ook een cruciale rol bij onze beleving van de werkelijkheid. Een Bang & Olufsen-televisie biedt dankzij de combinatie van een weergaloze beeldkwaliteit en een uitzonderlijk geluid een beleving die iedere verwachting overtreft. Bang & Olufsen-geluid is daadwerkelijk anders en maakt het verschil.

Tussen het kijken naar het journaal overdag in een kamer gevuld met daglicht en het kijken naar een film 's avonds zit een groot verschil. De Bang & Olufsen-televisie past zich aan de verschillende omstandigheden aan en stemt het beeld hier voortdurend op af om zo een rustgevend beeld voor de ogen te creëren. De BeoVision 11 houdt zelfs rekening met de weerkaatsing van een witte muur achter het toestel, zo geniet u van optimaal kijkplezier.

Helaas is het onmogelijk om u op onze site kennis te laten maken met de ongelooflijke scherpte, contrast en kleuren van een Bang & Olufsen televisie. Kom voor een kennismaking en een ongekende beleving langs bij onze showroom in Zwolle of Hoogeveen. Hier hebben we woonkameromgevingen gecreëerd, zodat u meteen ervaart wat de Bang & Olufsen-kijkbeleving voor u thuis kan betekenen.

Tot snel!


<< Terug

Mela Media - Plus Automatisering

|