Hoogeveen / Zwolle

0528 - 262288 / 038 - 4238757

Producten zoeken

B&O Luidsprekers

Muziek is emotie die via geluid tot uiting komt. Melodieën, ritmes en trillingen die de lucht vullen met gevoelens. Hartstocht die u raakt. Bij Bang & Olufsen staat deze passie voor geluid al sinds 1925 centraal. Het perfectioneren van technieken voor een zo natuurgetrouw mogelijke geluidsweergave.


Luidsprekers worden speciaal ontworpen om ruimtes te veranderen en u mee te voeren op de muziek waar u naar luistert - vanaf het moment dat u op 'play' drukt. Bij Bang & Olufsen werken de technici op het gebied van akoestiek, elektronica en mechanica nauw samen om zich ervan te vergewissen dat u profiteert van weergaloos geluid voor de ultieme muziekbeleving. Om een perfect samenwerken van de verschillende componenten te garanderen, worden alle onderdelen met precisie gekalibreerd en gefinetuned. Het resultaat is een weergaloos en krachtig surround sound dat overal in de ruimte even kristalhelder en natuurgetrouw klinkt. Een zuiver en precies geluid.


Tijdens een live-concert naar uw favoriete nummers luisteren is een ongelooflijke beleving. Door de passie en energie van een live-optreden worden de pure emoties die u voelde toen u die nummers voor het eerst hoorde opnieuw leven ingeblazen. De puurheid van de stemmen en de instrumenten wisten al uw zintuig te beroeren. Bang & Olufsen biedt u deze beleving nu in uw woonkamer. Inclusief het moment waarop de artiest op z'n best was, met de perfecte detaillering en weergaloze passie die u die eerste keer voelde. Als u nog nooit naar muziek hebt geluisterd via een Bang & Olufsen-luidspreker, dan staat u een belevenis te wachten. Uw collectie blijkt talloze onverwachte juweeltjes te bevatten. Van lieflijke, dragende melodieën tot subtiele high-hats - uw oren horen voor het eerst ieder detail, u beleeft muziek zoals nooit tevoren.


Surround sound van Bang & Olufsen

Om een weergaloos en krachtig surround sound te produceren dat overal in de ruimte even kristalhelder klinkt, finetunen de ingenieurs van Bang & Olufsen ieder onderdeel. Bij surround sound draait alles om het vullen van een ruimte met een driedimensionaal geluidslandschap. Kom eens binnen wandelen in Zwolle aan de Luttekestraat of in Hoogeveen aan de Grote Kerkstraat om het verschil te ervaren en inspiratie op te doen hoe ook u het perfecte surround sound-systeem kunt samenstellen. We nemen alle tijd voor u om u te adviseren over onze producten en we geven u graag een demonstratie die al uw verwachtingen verreweg zal overtreffen.

 • B&O Beolab 20

  B&O Beolab 20

  De BeoLab 20 is het toonbeeld van precisie en oog voor detail en is uitgerust met de meest geavanceerde technologie. Hij dankt zijn krachtige en geraffineerde prestaties aan de vormgeving van de actieve luidsprekers en de compromisloze digitale sound-engine. De kegelvorm van de luidspreker zorgt ervoor dat iedere nuance wordt weergegeven en is de perfecte afspiegeling van de visie van Bang & Olufsen op vorm en functie.

  1 / 9

 • B&O Beolab 3

  B&O Beolab 3

  Uiterlijk kan bedriegen. Vooral wanneer u de BeoLab 3 voor de eerste keer aanschouwt. Ondanks de kleine en compacte afmetingen, produceert de BeoLab 3-luidspreker een verbazingwekkend krachtig, precies en diep geluid. De BeoLab 3 heeft een akoestische lens, ICEpower eindversterkers voor de hoge en lage tonen en Adaptive Bass Linearisation (ABL) en voelt zich overal thuis.

  2 / 9

 • B&O Beolab 19

  B&O Beolab 19

  3 / 9

 • B&O Beolab 18

  B&O Beolab 18

  De BeoLab 18 is het hoogtepunt van akoestische perfectie en achter de fraaie lamellen gaat een technisch meesterwerk schuil. Voor de draadloze installatie met de BeoLab 18 heeft u per luidspreker slechts één stroomkabel nodig. Zo geniet u van veel vrijheid en talloze mogelijkheden om uw kamer te vullen met een grensverleggend, multikanaals draadloos geluid. Onovertroffen geluid zonder beperkingen.

  4 / 9

 • B&O Beolab 17

  B&O Beolab 17

  De BeoLab 17 past naadloos uw levensstijl, de sfeer en uw interieur met draadloze technologie die kan voldoen aan het strenge eisenpakket van Bang & Olufsen. De BeoLab 17 rekent af met de wirwar aan kabels en u kunt genieten van de eindeloze mogelijkheden om de luidspreker in uw interieur te plaatsen. Een luidspreker die ondanks de bescheiden afmetingen verrast met krachtig geluid.

  5 / 9

 • B&O Beolab 15-16

  B&O Beolab 15-16

  De BeoLab 15 kantelt geruisloos uit de muur of het plafond en biedt een intense geluidsbeleving. Een uniek, subtiel en tijdloos design dat met zorg en vakmanschap werd gecreëerd. Het luidsprekersysteem BeoLab 15 & 16 is uitgerust met Power Link, een technologie die de naadloze integratie van uw entertainment-kanalen mogelijk maakt.

  6 / 9

 • B&O Beolab 14

  B&O Beolab 14

  De BeoLab 14, bekroond met de prestigieuze iF Design Award, past zich aan uw smaak aan en brengt iedere stemming en interieur tot leven. De BeoLab 14 werd speciaal ontworpen om in uw interieur te passen, ook als zin hebt om dit te veranderen. Ongeacht waar u de subwoofer plaatst, met een snelle draai aan de positie-instelling profiteert u altijd van optimaal geluid.

  7 / 9

 • B&O Beolab 12

  B&O Beolab 12

  De BeoLab 12 is het optimale samenspel van vorm en functie. Een elegant design met een onverwachte geluidsperformance. De BeoLab 12-lijn is een ware speeltuin voor de verbeelding. Maak de BeoLab 12 een onderdeel van uw gedroomde installatie of domoticasysteem - u kunt kiezen uit verschillende formaten, kleuren en plaatsingsmethodes.

  8 / 9

 • B&O Beolab 5

  B&O Beolab 5

  De BeoLab 5 is met zijn 2500 Watt het paradepaardje van de Bang & Olufsen luidsprekers. Het effectieve frequentiebereik is onvoorstelbaar groot. Bovendien is dit de enige actieve luidspreker die zichzelf kalibreert in de ruimte. Ervaar de exclusieve Acoustic Lens Technology van Bang & Olufsen, en ga daarvoor zitten waar u dat wilt. U zit namelijk altijd op de juiste plek.

  9 / 9

Mela Media - Plus Automatisering

|