Hoogeveen

0528 - 262288

Producten zoeken

B&O Luidsprekers

Muziek is emotie die via geluid tot uiting komt. Melodieën, ritmes en trillingen die de lucht vullen met gevoelens. Hartstocht die u raakt. Bij Bang & Olufsen staat deze passie voor geluid al sinds 1925 centraal. Het perfectioneren van technieken voor een zo natuurgetrouw mogelijke geluidsweergave.


Luidsprekers worden speciaal ontworpen om ruimtes te veranderen en u mee te voeren op de muziek waar u naar luistert - vanaf het moment dat u op 'play' drukt. Bij Bang & Olufsen werken de technici op het gebied van akoestiek, elektronica en mechanica nauw samen om zich ervan te vergewissen dat u profiteert van weergaloos geluid voor de ultieme muziekbeleving. Om een perfect samenwerken van de verschillende componenten te garanderen, worden alle onderdelen met precisie gekalibreerd en gefinetuned. Het resultaat is een weergaloos en krachtig surround sound dat overal in de ruimte even kristalhelder en natuurgetrouw klinkt. Een zuiver en precies geluid.


Tijdens een live-concert naar uw favoriete nummers luisteren is een ongelooflijke beleving. Door de passie en energie van een live-optreden worden de pure emoties die u voelde toen u die nummers voor het eerst hoorde opnieuw leven ingeblazen. De puurheid van de stemmen en de instrumenten wisten al uw zintuig te beroeren. Bang & Olufsen biedt u deze beleving nu in uw woonkamer. Inclusief het moment waarop de artiest op z'n best was, met de perfecte detaillering en weergaloze passie die u die eerste keer voelde. Als u nog nooit naar muziek hebt geluisterd via een Bang & Olufsen-luidspreker, dan staat u een belevenis te wachten. Uw collectie blijkt talloze onverwachte juweeltjes te bevatten. Van lieflijke, dragende melodieën tot subtiele high-hats - uw oren horen voor het eerst ieder detail, u beleeft muziek zoals nooit tevoren.


Surround sound van Bang & Olufsen

Om een weergaloos en krachtig surround sound te produceren dat overal in de ruimte even kristalhelder klinkt, finetunen de ingenieurs van Bang & Olufsen ieder onderdeel. Bij surround sound draait alles om het vullen van een ruimte met een driedimensionaal geluidslandschap. Kom eens binnen wandelen in Zwolle aan de Luttekestraat of in Hoogeveen aan de Grote Kerkstraat om het verschil te ervaren en inspiratie op te doen hoe ook u het perfecte surround sound-systeem kunt samenstellen. We nemen alle tijd voor u om u te adviseren over onze producten en we geven u graag een demonstratie die al uw verwachtingen verreweg zal overtreffen.


<< Terug

Mela Media - Plus Automatisering

|