Hoogeveen

0528 - 262288

Producten zoeken

B&O Geluidssystemen

Akoestiek als kunst - Bang & Olufsen staat al sinds 1925 synoniem voor akoestische perfectie. De vakmensen van Bang & Olufsen kalibreren en finetunen nog steeds iedere luidspreker met de hand. Dankzij het pionierswerk op het gebied van geluid, neemt het kleine Deense stadje Struer een vooraanstaande plaats in op de akoestische wereldkaart. Deze passie en toewijding zijn terug te horen in het surround sound van Bang & Olufsen.


Om ervoor te zorgen dat alle producten die de naam Bang & Olufsen dragen deze naam waardig zijn, nemen ze alle tijd die nodig is om de perfectie te testen met behulp van fysieke akoestische metingen en echte mensen. Om te weten of muziek daadwerkelijk tot leven komt met de juiste toon en detail is het menselijke oor onmisbaar. En pas wanneer een luidspreker alle zintuigen raakt, wordt deze in productie genomen.


Nauwkeurig meten is cruciaal, maar bij Bang & Olufsen ligt het eindoordeel bij het menselijke oor. In 1981 stelden ze de eerste luisterpanels samen. Een met zorg geselecteerde groep mensen met een buitengewoon scherp gehoor. Deze mensen waren in staat om subtiele verschillen in geluid waar te nemen en daarnaast konden ze ook nog precies onder woorden brengen wat ze precies hoorden. Op basis van hun commentaren werd het design van de luidspreker in kwestie vervolgens net zolang aangepast totdat de luisteraars tevreden waren. De methodes zijn inmiddels veranderd maar één ding is zeker. Aan de eisen worden geen concessies gedaan.


Bij surround sound draait alles om het vullen van een ruimte met een driedimensionaal geluidslandschap. Kom langs om te ervaren en inspiratie op te doen hoe ook u het perfecte surround sound-systeem kunt samenstellen. We nemen alle tijd om u te adviseren over onze producten en we geven u graag een demonstratie die al uw verwachtingen verreweg zal overtreffen.


<< Terug

Mela Media - Plus Automatisering

|