Hoogeveen

0528 - 262288

Producten zoeken

Bang & Olufsen

Bang & Olufsen produceert een karakteristieke en exclusieve lijn televisies, muzieksystemen en luidsprekers die technologische topkwaliteit combineren met emotionele aantrekkingskracht.
 

Het begon allemaal in 1925...

1925 - het jaar waarin Peter Bang & Svend Olufsen hun bevlogen zoektocht naar de diepste geheimen van de radiotechnologie startten. De stemming en de stijl van deze periode werd gekenmerkt door élegance, verleiding en energie. Een periode waarin de jazzmuziek hoogtij vierde en jonge mensen - met name jonge vrouwen - zich ontdeden van conventies. Het waren ook de hoogtijdagen van de Art Deco dat de perfecte afspiegeling was van luxe, glamour, de heersende jubelstemming en het vertrouwen in de sociale en technologische vooruitgang. Het fundament van Bang & Olufsen werd en wordt gevormd door ongelooflijk innovatieve mensen die er niet voor terugschrikken om initiatief te nemen. Mensen met doorzettingsvermogen. Mensen met grootse ambities. Mensen die ervan overtuigd zijn dat creëren leven is. Al het handelen van Bang & Olufsen komt voort uit het ideaal om u een duurzame en magische beleving te bieden.
 

Een duurzaam merk om trots op te zijn

We zijn er trots op dat wij met B&O grensverleggende ervaringen mogen creëren en dat we onze klanten steeds weer kunnen verrassen met bijzondere belevingen. Ook niet onbelangrijk is dat Bang & Olufsen ernaar streeft om milieuvriendelijke producten te ontwerpen, rekening houden met het milieu beschouwen ze als een verplichting. De hoge kwaliteit en de lange levensduur van de producten zijn positieve waarden voor het milieu. Daar komt bij dat Bang & Olufsen al direct bij de designfase rekening houdt met milieu-aspecten. Dat verklaart waarom er al meteen tijdens de ontwikkelingsfase op basis van uitgebreide milieutechnische specificaties wordt gewerkt.


Kom naar onze showroom in Zwolle of Hoogeveen om het geraffineerde design van de draadloze BeoLab 18 luidspreker te komen bewonderen, of kom onze ingenieuze BeoSound Essence of de vloeiende beweging van de BeoVision Avant ontdekken. Kom eens binnenwandelen of vraag een persoonlijke demonstratie aan van uw favoriete product.


<< Terug

Mela Media - Plus Automatisering

|